Stokhaar lang trimmen, scheren, knippen

Wil je jouw stokhaar trimmen, scheren, knippen en/of plukken? Welkom bij DJ Trimsalon Hengelo, het adres in Twente voor de verzorging van hondenvachten!

Je hond heeft van nature een dubbele vacht, die ook wel stokhaar lang wordt genoemd. Deze vacht bestaat uit dekharen en een ondervacht met heel veel onderwol. In de rui periode (voor- en najaar) laat de onderwol los. Deze verharing kan erg lang aanhouden.

Werkwijze stokhaar trimmen

Wanneer jouw hond voor een behandeling in mijn trimsalon komt, begin ik met het verwijderen van de losse ondervacht. Natuurlijk worden ook de nagels geknipt en de oren schoon gemaakt. Daarna wordt de hond goed gewassen waardoor er nog meer haren loslaten. Vervolgens wordt de hond gedroogd met een professionele föhn waardoor alle losgekomen haren uit de vacht worden verwijderd. Tenslotte wordt de hond helemaal nagewerkt naar jouw wensen.

Het gaat onder andere om de volgende populaire hondenrassen en bijbehorende behandelingen. LET WEL: dit is geen complete opsomming, ook honden met deze vacht kunnen we behandelen.

Sheltie trimmen

Newfoundlander trimmen

Newfoundlander scheren

Newfoundlander knippen

Leanberger trimmen

Leanberger scheren

Golden Retriever trimmen

Golden Retriever scheren

Golden Retriever knippen

Border Collie trimmen

Border Collie scheren

Border Collie knippen

Keeshond trimmen

Keeshond scheren

Duitse Herder trimmen

Gebitsverzorging

Anaalklieren reinigen

Vlooien- & tekenbestrijding