Een impressie van de trimsalon

Bij DJ Trimsalon staat elke hond en eigenaar centraal, is duidelijk wat er gedaan wordt en wat je kunt verwachten van mij. Zo weet je altijd waar je aan toe bent.

Je kunt jouw ervaring met DJ Trimsalon delen door een review te schrijven door hier te klikken of je kunt lezen wat andere klanten schrijven over mijn salon. Mede door de geschreven ervaringen van de klanten heb ik in 2012 en 2013 de bedrijven Award mogen krijgen als beste bedrijf voor mijn branche in de Regio Twente.

Onderstaande zie je enkele foto’s tijdens en na behandelingen bij DJ Trimsalon. Zoals je kan zien, vinden we het belangrijk dat de hond zich comfortabel voelt en op zijn gemak tijdens de behandeling.

Bekijk ook onze webshop

Testimonials

Onze Diesel (Cairn Terrier) komt al een tijd bij DJ Trimsalon en wij zijn er heel blij mee. Henriette is een echte vakvrouw die tijd neemt voor de hond en die je ook adviezen geeft. Diesel gaat met veel plezier naar Henriette toe en wij ook.

Familie van der horst

We hebben voor het eerst een bezoek gebracht aan DJ Trimsalon met onze Golden Teriever Max. Max heeft eerder een niet zo aangename ervaring meegemaakt bij een trimsalon en na vele bedenkingen toch weer een poging wagen en hoorde al vele goede berichten over DJ Trimsalon en na het bezoeken van de website afspraak gemaakt. Mijn complimenten aan Henriette, want niet alleen het resultaat was verbluffend. Ik merkte ook op dat Max totaal niet gestrest was. Heb echt het idee dat Max het leuk heeft ervaren. Wij komen snel weer!!!!

Kim Bohmers

Wij komen met onze Labradoodle nu al een aantal jaren bij Henriette ( DJ Trimsalon) met volle tevredenheid. Onze doodle ziet er altijd weer top uit na de behandeling. Daarnaast merk je dat het een vakvrouw is. Ze geeft deskundige adviezen en neemt tijd voor de hond en voor ons ook.

Familie Wellink