Langhaar weinig onderwol trimmen

Wil je jouw langhaar trimmen, scheren, knippen en/of plukken? Welkom bij DJ Trimsalon Hengelo, het adres in Twente voor de verzorging van hondenvachten!

Jouw hond heeft een vacht van het type langhaar met weinig onderwol. Dit is van nature een lange vacht zonder ondervacht. De vachtverzorging van je hond is goed bij te houden. Toch bied een regelmatig bezoek aan mijn trimsalon veel voordelen. Wanneer je hond gesteriliseerd of gecastreerd is, wordt de vacht dikker en kan er een overvloedige vacht ontstaan.

Werkwijze langhaar weinig onderwol trimmen

Wanneer jouw hond voor een behandeling in mijn trimsalon komt, worden eerst de haren onder de voetzolen verwijderd, vervolgens worden de nagels geknipt. De haren onder de oren worden ingekort zodat de oren beter luchten. Daarna wordt de hond helemaal uitgeborsteld. Vervolgens word je hond gewassen met een verzorgende shampoo. Nadat je hond gedroogd is wordt deze nagewerkt volgens jouw wensen.

Het gaat onder andere om de volgende populaire hondenrassen en bijbehorende behandelingen. Let wel, dat dit geen complete opsomming is. Ook andere honden met een dergelijke vacht kunnen we uiteraard behandelen!

King Charles Spaniel trimmen

Eng. Springer Spaniel trimmen

Engelse Cocker Spaniel trimmen

Heidewachtel trimmen

Maltezer trimmen

Maltezer scheren

Maltezer knippen

King Charles Spaniel trimmen

Gebitsverzorging

Oorverzorging

Anaalklieren reinigen

Vlooien- & tekenbestrijding