Trimsalon Borne

Woont u in Borne en zoekt u een trimsalon in de buurt?

DJ Trimsalon is gevestigd in Hengelo aan de rand met Borne. Onze trimsalon is gevestigd aan de Castorweg 12. Klik hier voor de route.

Kom gerust eens langs bij onze trimsalon en laat u vrijblijvend informeren over de behandelingen die uw hond bij ons kan krijgen. Naast de behandelingen kunt u bij onze trimsalon in de omgeving van Borne ook terecht voor voedingsadviezen en gedragstherapie.

Daarnaast heeft DJ Trimsalon een eigen webshop waar u verzorgingsproducten en diverse accessoires kunt aanschaffen tegen groothandelsprijzen.

Trimsalon Specialist

Bij DJ Trimsalon krijgt elke hond de juiste behandeling en aandacht die nodig is daarom plannen wij ruim tijd voor elke behandeling. Ook grote tot zeer grote hondenrassen zijn bij onze trimsalon van harte welkom. Onze trimsalon is gespecialiseerd in vachtverzorging van een aantal hondenrassen.

Zo is onze trimsalon gespecialiseerd in vachtverzorging van Labradoodles, vachtverzorging van Cairn Terriers, vachtverzorging van Cocker Spaniels, en vachtverzorging van de Malthezer en Shih Tzu.